Katalon report uploader creates empty test suite executions?


#1

Using katalon-report-uploader-0.0.3.jar and experiencing a huge amount of empty testrun reports created in the web interface.

  • Tried to clear the directory, run the test suite again, same result
  • Tried to run test suite collection, same result
  • Tried to run one by one, same result

Now every time I need to go and manually delete the empty ones from the web.
You can see the issue here: https://analytics.katalon.com/team/10950/project/15829

Thanks!


Analytics show empty data
Empty TestSuites
Katalon Analytics uploads a blank report
#2

Sorry for this issue. There is an issue with importing reports last week. If you want we will re-import empty reports for you. Also, we will add a function to allow users to rerun the import process in the future.


#3

Thanks for your reply!
The issue is not that reports don’t show up, they get imported properly, but as it seems the same amount of empty reports gets created.


#4

Any update on this one? Seems like a bug in the uploader.


#5

Hi @gyula.csontos,
Just to update, we will release a new KA version next week that will fix this issue. Thank you for reporting.
Have a nice weekend.


#6

I just want to reply stating that I am getting empty suite names now. I have the latest version (6.1.0). This was working last week, but today it does now.


#7

I have the similar problem but my results are completely empty…Version: 6.1.1


#8

I’m seeing the same thing as Uros_Kocevar - the issue seems to have been introduced sometime after 7am EST today (4/9/2019).


#9

Update: the empty test data appears to now just be for the last couple of tests run - I have a test suite that runs hourly, and only the latest two runs show as empty, as they age they become populated as expected.


#10

I came here to report the same thing. I noticed yesterday I had empty reports. Then today I saw those reports now had results in them. It looks like there is a delay or the katalon team is reimporting the reports to get them to show. Either way it looks like they are working on it.


#11

Hi @tim.coffey, @Uros_Kocevar, @Jason_Roberts and @Eric_Montou,

Thank you all for reporting the issue. There is a latency in populating test data onto your KA reports as we now have a larger volume of test logs. We’re now working on a solution for enhance the speed of parsing data for KA.


#12

I came back to state that they eventually displayed correctly, so latency does seem to be the issue. Thanks Mia.


#13

The latency issue seems to be getting worse - currently my reports show blank for the last 36 hours.

Any ETA on when this will get fixed?


#14

We will release a new version in two days with performance improvements. Sorry for the issue - the usage is rising faster than expected.


#15

Even I am facing the same issue.Hope to get a fix for this soon.


#16

I am also facing the same issue,pls fix for this as soon as possible.

Creates Empty test suite results ,graphs etc.


#17

Hi @mia.ferguson is this issue solved? I also facing the same thing where i not able to see my test case result and report in katalon analytics when want to debug


#18

New version has been deployed. It might take several hours to import all pending reports - after that new reports will be imported quickly.


#19

@devalex88 - yep your teams update appears to resolved the issue for us. Thank you so much!!! :star2:


Empty TestSuites
#20

I’m still seeing latency - no reports available for the last three days.

I do like the look & feel of the new Analytics ui, though.