Webdriveragent does not work - xcode-simulator and real device

hi, I try to launch an application on a xcode simulator ios, but katalon remains in the “starting application” and the application is never launched. does anyone have launched an app on katalon with simulator or real device? because from what I read I see only people who don’t work, who have problem with ios in katalon. are there answers in this community?

slowly, please

I have this problem and no response from the community. Incredible.
the webdriveragent test does not work, hangs on “using singleton test manager” and then fails.
I can’t run tests on physical devices or even on simulators because the webdriveragent always fails.

Test Suite ‘All tests’ started at 2019-10-01 16:23:57.426
Test Suite ‘WebDriverAgentLib.framework’ started at 2019-10-01 16:23:57.428
Test Suite ‘WebDriverAgentLib.framework’ passed at 2019-10-01 16:23:57.428.
Executed 0 tests, with 0 failures (0 unexpected) in 0.000 (0.001) seconds
Test Suite ‘WebDriverAgentRunner.xctest’ started at 2019-10-01 16:23:57.430
Test Suite ‘UITestingUITests’ started at 2019-10-01 16:23:57.430
Test Case ‘-[UITestingUITests testRunner]’ started.
t = 0.00s Start Test at 2019-10-01 16:23:57.439
t = 0.01s Set Up
2019-10-01 16:23:57.446892+0200 WebDriverAgentRunner-Runner[19083:252117] Built at Oct 1 2019 16:22:42
2019-10-01 16:23:57.471177+0200 WebDriverAgentRunner-Runner[19083:252117] ServerURLHere->http://192.168.1.141:8100<-ServerURLHere
2019-10-01 16:23:57.494575+0200 WebDriverAgentRunner-Runner[19083:252203] Using singleton test manager