iOS Mobile Automation - Unable to run the Build in iOS getting Error Message

iOS Mobile Automation:
Unable to run the Build in iOS getting Error Message
Build got installed in the device or simulator but its not open the app,shown Error message as “Unable to start on this device”

Kindly clarify me…!!

Thanks

iOSError.png

Please help to provide more information following with this post: http://forum.katalon.com/discussion/4405/read-this-first-before-reporting-an-issue-bug#latest

Regards

1 Like

**OS **(OSX Sierra): 10.13.2

Katalon Studio Version (5.3.1)

## Environment (for Mobile testing)

* Appium version ( 1.7.1 )

* Mobile platform/version under test( iOS 11,10 )

* Real device or emulator/simulator ( iPhone 5 (real), iPhone 5s (simulator) )

* Xcode version (for iOS) ( Xcode 9.3 )

* Appium Logs( \.appium )

## Actual Behavior -

App gets Installed and throws error message

## Screenshots / Videos -

Attached above in my queries

Appium.log

[Appium] Welcome to Appium v1.7.2

[Appium] Non-default server args:

[Appium] port: 54343

[Appium] loglevel: info

[Appium] chromeDriverPort: 54344

[Appium] tmpDir: /var/folders/p_/wttrz36s6fxc6bn61qlg1_nrsblbb3/T//Katalon/Appium/Temp1522485452969

[Appium] Appium REST http interface listener started on 0.0.0.0:54343

[HTTP] --> GET /wd/hub/status {}

[HTTP] <-- GET /wd/hub/status 200 17 ms - 72

[HTTP] --> GET /wd/hub/status {}

[HTTP] <-- GET /wd/hub/status 200 14 ms - 72

[HTTP] --> POST /wd/hub/session {“desiredCapabilities”:{“app”:"/Users/xxxxx/Library/Developer/Xcode/Archives/2018-02-20/xxxxxx, /Products/Applications/xxxxxx",“automationName”:“XCUITest”,“deviceName”:“iPhone 5s”,“fullReset”:false,“newCommandTimeout”:1800,“noReset”:true,“platformName”:“iOS”,“realDeviceLogger”:"/Applications/Katalon Studio.app/Contents/Eclipse/configuration/resources/tools/deviceconsole/deviceconsole",“udid”:“1BF51F84-01F1-4614-A006-7234CB922E3B”,“waitForAppScript”:“true;”,“wdaLocalPort”:54418},“capabilities”:{“desiredCapabilities”:{“app”:"/Users/xxxxx/Library/Developer/Xcode/Archives/2018-02-20/xxxxxxxx/Products/Applications/xxxxxxxxx",“automationName”:“XCUITest”,“deviceName”:“iPhone 5s”,“fullReset”:false,“newCommandTimeout”:1800,“noReset”:true,“platformName”:“iOS”,“realDeviceLogger”:"/Applications/Katalon Studio.app/Contents/Eclipse/configuration/resources/tools/deviceconsole/deviceconsole",“udid”:"1BF5

[Appium] Merged W3C capabilities {“desiredCapabilities”:{“app”:"/Users/xxxxx/… into desiredCapabilities object {“app”:"/Users/xxxxxxx/Library/Developer/Xcode…

[Appium] Creating new XCUITestDriver (v2.64.0) session

[Appium] Capabilities:

[Appium] app: /Users/xxxxxx/Library/Developer/Xcode/Archives/2018-02-20/xx/Products/Applications/Young Indians(Yi).app

[Appium] automationName: XCUITest

[Appium] deviceName: iPhone 5s

[Appium] fullReset: false

[Appium] newCommandTimeout: 1800

[Appium] noReset: true

[Appium] platformName: ios

[Appium] realDeviceLogger: /Applications/Katalon Studio.app/Contents/Eclipse/configuration/resources/tools/deviceconsole/deviceconsole

[Appium] udid: 1BF51F84-01F1-4614-A006-7234CB922E3B

[Appium] waitF[Appium] Received SIGTERM - shutting down

: 54418

[BaseDriver] Session created with session id: de9afd39-5de0-47cf-9d0b-b9a56a6[Appium] Received SIGTERM - shutting down

2134 ms - 209

[Appium] Received SIGTERM - shutting down

[Appium[Appium] Received SIGTERM - shutting down

[Appium] Received SIGTERM - shutting down

@Vinh Nguyen
Kindly Support for this issue

Anybody in the forum
Kindly give me a solution for above issue in iOS mobile automation.
Unable to proceed further